A VTS-ről

Hírek

26.05.2014

ÚJ HMI VR VEZÉRLŐ A VTS EUROHEAT-TŐL - KÉNYELEM KARNYÚJTÁSNYIRA

A VTS Euroheat új távlatokat nyit az eszközvezérlés és kényelem terén. Mindez az új, intelligens HMI VR VEZÉRLŐNEK köszönhető, BMS funkcióval. Tökéletes vezérlés és kényelem karnyújtásnyira!

Június elsejétől új automata vezérlők érhetőek el a VTS EUROHEATTŐL. Segítségüggel, az intelligens BMS rendszer konfigurálása egyszerűvé és egyértleművé válik. HMI VR VEZÉRLŐ 0-10V-os kimeneti jellel, NTC érzékelő és ARWE3.0 (1-10V) fordulatszám szabályzó teszi elérhetővé a hőmérséklet teljes szabályzását és vezérlését a helyiségben.A rendszer szíve a HMI VR VEZÉRŐ, ami a ventilátorok fordulatszámát szabályozza 0-10V jellel auto/manual módokban (figyelembe véve a helyiség hőmérsékletét). 24 órában 2 fűtési periódus alkalmazható, valamint folyamatos fűtés/hűtés. Az ARWE3.0 (0-10V) fordulatszám szabályzó 5 állásban állítható, míg az NTC hőmérséklet érzékelő az optimális hőmérsékletet szabályozza helyiségenként.

Az automata fordulatszám szabályzás, a heti naptár ütemezés "5+1+1" rendszerben, az akár 8 eszköz vezérlése, az optimális fűtés/hűtés garanciája, vagy az anti-frost funkció csupán csak pár a VTS EUROHEAT új, automata vezérlőegység tudáslistájáról.

eShop Ask&Buy Service Hírek Newsletter Facebook YouTube LinkedIn