A VTS-ről

Hírek

29.02.2016

A VTS America Inc. sikere a világ legnagyobb HVAC szektor showján! AHR EXPO 2016

Már második alkalommal van jelen a VTS cégcsoport termékskálája a világ legnagyobb HVAC szektor kiállításon – Florida, Orlando AHR EXPO 2016. A szektor legfontosabb elemeként a VTS zászlóshajója kapott helyet – a VENTUS 2016 központi légkezelő egysége, mely ltogatók tömegeit vonzotta magához. A világ vezető HVAC gyártójaként a VTS Csoport számára stratégiai fontosságú, hogy továbbépítse pozícióját részvételével is a kiállításon.


A világ legnagyobb HVAC kiállításának újabb epizódja – Az AHR EXPO 2016, melyet 1930 óta rendeznek meg, idén január 25-27 közt kapott helyett Floridában, Orlandóban. A világ minden tájáról érkezett az a közel 60.000 látogató, akit érdekelt az Orange Country Convention Center-ben szervezett rendezvény, ahol megismerkedhettek az aktualitásokkal és a szektor legfontosabb vállalataival.


“Az AHR kiállítás egy nagyszerű lehetőség A VTS számára, hogy bemutassa folyamatos fejlődését. Több, mint 25 éves európai, ázsiai és közel-keleti jelenléttel, innovatív megoldásokkal rendelékezik, melyek lehetővé tették a szigorú feltételeket követelő amerikai piacra való bejutást. Ezzel a piaci lépéssel tovább erősítettea VTS a pozícióját a HVAC szektor vezető gyártójaként. Innovatív technológiák alkalmazásával nyújtunk technikailag fejlett termékeket és szolgáltatásokat ügyfeleinknek, mind a kutatás-fejlesztés, logisztikai működés és a gyártás tekintetében. Ezek mindegyike szükséges tényező, hogy a kimagasló minőséget vonzó árakon és gyors elérhetőséggel tudjuk kínálni. A modern gyártási megoldások és a fejlett atlantai logisztikai központ teszi lehetővé, hogy ügyfeleinket egész Észak-Amerikában kimagasló, átlag 7 napos szállítási hatridővel szolgáljuk ki. Ez vitán kívül a VTS egyik olyan versenyelőnye, amely lehetővé teszi, hogy a világon mindenhol egy lépéssel a versenytársak előtt járjon” – CEO VTS Group Hanna Siek-Zagórska.

 
A kiállítás első napja a VTS számára a Tommy Bahama étteremben rendezett –“2015 év résztvevője” eseménnyel zárult, ahol a legjobb üzleti partnetr díjazták. A díjat Mike Goetz vette át, a cég vezetője.

 A második napon a VTS regisztrálta a legtöbb látogatót a kiállítás honlapján http://www.ahrexpo.com/ a kiállítók közül és a szektor-specifikus látogtók közül is hatalmas érdeklődés iráyult a VTSre, többek között a vezérlési mérnök, vagy üzleti energia témakörökben is. A VTS szakemberei számára ez a számtalan interjúk napja is volt, melyből néhány már meg is tekinthető a portáloldalon: http://www.proudgreenbuilding.com/videos/video-2/).

A kiállítás harmadik és egyben utolsó napján diákok és a szakma oktatói találkoztak és hallgathatták a standnál érdeklődők.

“A letisztult, központi kiállítói standon, ahol csupánegyetlen eszköz kapott helyet: a VENTUS AVS-100 magához vonzott számtalan szakértőt a HVAC iparból. Gyakorltilal mindenki akivel beszéltem említést tett a kimagasló minőségű kiállított termékről. Figyelmet fordítottak arra is, ami az Amerikai piac sajátossága: a masszív szerkezetre és az alkatrészek időtállóságára. Modern technika, amely az amerikai jelenléthez szükséges összes bizonyítvánnyal rendelkezik, önmagában is a standhoz vonzotta a látogatókat a versenytársak közül . Gratuláltak a kiváló standhoz és elismeréssel beszéltek a termékről is, ami fontos lépés az Észak-amerikai piaci bevezetéshez.” Maciej Grzegowski, CEO VTS America Inc.

 

 

A sikeres kiállítást követően a cég a következő kiállítására készül – az AHR EXPO-ra Las Vegas 2017.

eShop Ask&Buy Service Hírek Newsletter Facebook YouTube LinkedIn