A VTS-ről

Hírek

01.10.2013

FOGADJA SZERETETTEL AZ ÚJ VOLCANO MINIT INGYENES KONZOLLAL

Elérkezett az idő, hogy másként gondoljunk a melegvizes fűtő berendezésekre. Már októberben megérkezik az új VOLCANO Mini – az első VTS EUROHEAT készülék, amely olyan cserélhető színes panelekkel és masszív polipropilén készülékházzal rendelkezik, amely ellenáll a fizikai behatásoknak és tökéletesen megfelel a kisebb légterű helységek fűtési feladatainak. A tökéletesség és az egyszerűség a két fő pillér, amely előrevetítik a készülék a sikerét!

volcano_mini_ii1_400

Több, mint 24 éve a VTS Group bevezette hosszútávú fejlesztési stratégiáját, amely alapján egyszerű és hatékony, felhasználóbarát készülékeket kínál, kiváló technikai paraméterek mellett. A lengyel piac toronymagas vezetőjeként és az európai piacok meghatározó szereplőjeként merész lépéssel nyitunk egy újabb piaci szegmens felé, ezzel bővítve készülék kínálatunkat.

A VTS stratégiája biztosította annak ötletét, hogy készülék családunk egy új taggal bővülhessen – a VOLCANO Mini-vel. A készülék egyedülálló tulajdonságaival forradalmasítani fogja a kisebb, helyi beruházású projekteket, amelyekben a fűtési igény 3-20kW között szerepel.

A VOLCANO Mini egy tartós, masszív fűtő berendezés polipropilén hab készülék házzal, amely biztosítja a formálhatóságot, a fizikai behatások elleni védelmet és alak visszanyerési képességgel rendelkezik. A VOLCANO Mini amellett, hogy megtartotta a VTS EUROHEAT márka karakterét és innovatív dizájnját, cserélhető külső panelekkel rendelkezik három színösszeállításban: a VOLCANO család klasszikus arany színével, valamint szürke alapon kék, illetve piros csíkokkal. A kényelmes és gyors telepítés érdekében a készülék mellé ingyenesen biztosítunk konzolt.

Az egyedülálló dizájn tökéletesen illeszkedik a készülék technikai paramétereihez, széles használati köréhez és megbízhatóan működő alkatrészeihez. A továbbfejlesztett készülék ház biztosítja a légáram ideális áramlását a hőcserélőben. A keskenyebb lamellák csökkentett légellenállása kedvezőbb légáramlást biztosít. A tízszer könnyebb rugalmas burkolat, a kompakt méret és csendes működés, kategóriájában páratlanná teszi a VOLCANO Minit készüléket.

A kivételesen jó ár, a burkolat élettartam garanciája és az azonnali elérhetőség lesznek azok a döntő tényezők az optimális fűtő berendezés kiválasztásakor, amelyek miatt a VOLCANO Minit számos fűtésrendszerhez fogják kiválasztani.

Kérjük fogadja szeretettel az új VOLCANO Minit a YouTube csatornán és győződjön meg róla, hogy a VOLCANO Mini több, mint egy egyszerű vizes fűtő berendezés.

eShop Ask&Buy Service Hírek Newsletter Facebook YouTube LinkedIn