A VTS-ről

Hírek

12.03.2014

Nemzetközileg elismert minőség – a VTS gyárt kinevezték a QUALITY INTERNATIONAL 2014 DÍJRA!

A VTS Gyár, amely a VTS Csoprt tagja, jelölést szerzett a Quality International 2014 díjra, amely bizonyítja a magas minőségű termékeket, szolgáltalásokat és ügyviteli megoldásokat.

A "Minőség és Innovativitás" stratégia mellett, a VTS Csoport nagy jelentőséget tulajdonít a cég összes folyamatának minőségére és vizsgálatára. A Quality International 2014 díj jelölés, amely a hatékony vállalatvezetés szinonimája, különösen a Quality Management folyamatokban, biztosítja, hogy a minőségorientált tevékenységek nemzetközi elismerést nyertek el.

Jelenleg a Quality International 2014 a legnagyobb minőség- elkötelezett verseny Lengyelországban, amely a térségben a Quality Management tevékenységet folytató szereplőket gyűjti össze. A VTS Gyár kezességet vállal a legjobb gyártási minőség és megbízható működés terén valamennyi VTS Euroheat termék esetében, így jó eséllyel pályázik a QI termék, QI szolgáltás és QI rendelés kategóriákban.

Bízunk a bizottság 2014 szeptemberi döntésében, hogy a VTS Gyár csatlakozhat a cégek elitjéhez, ahol a kiemelt minőségi elvárások a mindennapi folyamatok sajátja egyaránt temékgyártás és logisztika valamennyi területén. 

eShop Ask&Buy Service Hírek Newsletter Facebook YouTube LinkedIn