A VTS-ről

Hírek

04.06.2012

VENTUS N-TYPE – új termék a VTS kínálatában

Júniustól a VTS cégcsoport – vezető gyártó a szellőztetés és légkondicionálás piacán – új terméket – Ventus N-TYPE – vezet be a CEE piacon. A termék főbb előnyei az azonnali rendelkezésre állás és a vonzó ár. A tervezők egyértelműen értékelni fogják az egyszerű és precíz kiválasztó eszközt, az NCAD programot.

Mindeddig a VTS kínálatában Lengyelországból, Litvániából, Lettországból, Észtországból, Kazahsztánból, Ukrajnából, Magyarországból, Romániából, Csehországból és Szlovákiából a partnerek számára elérhetőek voltak a következő termékek: VENTUS légkezelő berendezések, DEFENDER légfüggönyök, VOLCANO termoventilátorok.
Az új Ventus N-TYPE a légcsatornába illeszthető légkezelők közé tartozik. A család 4 méretet tartalmaz 2000-8500 m3/h között. A kínálatban az alapvető légkezelési funkciók találhatók meg mint egyedüli elemek. Köszönhetően az egyszerű funkcióknak rugalmasan illeszthetők a megrendelői igényekhez.

Az új termék a Ventus légkezelőknél megszokott keret nélküli szerkezetre épít – önhordó - alapja a szendvics panel mely nem csak konstrukciós összetartást és tartósságot biztosít, de egyben minimalizálja a kialakuló hőhidakat és a páralecsapódást is.  

eShop Ask&Buy Service Hírek Newsletter Facebook YouTube LinkedIn