A VTS-ről

Hírek

12.02.2014

VTS Group - az AHR Expo 2014-en New Yorkban -, a világ legnagyobb légtechnikai kiállításán

A VTS a légtechnikai berendezések egyik vezető gyártója. Berendezései öt kontinens negyven országában vannak jelen. A cégcsoportnak az elmúlt 25 év során sikerült elérnie e pozíciót, így méltán lehet büszke a csupán száz éves múlttal rendelkező iparágban elért eredményeire.

Az új piacok megkörnyékezésének eredményeképpen a VTS termékek tavaly már Chilébe is eljutottak, ám az Egyesült Államok teljes “meghódítása” idén, 2014-ben várható. E lépéssel a VTS a legnagyobb öt légtechnikai nagyhatalom közé jutott, további izgalmas útja során előkelő útitársai között találjuk a Trane-t, a York-ot vagy a Carrier-t.

Az amerikai terjeszkedést természetesen alapos elemzések és gondos előkészületek előzték meg. Ennek eredményeként a cég amerikai központjául Atlantát választotta, ami tökéletesen megfelelő hely egy Logisztikai Központ számára is, hogy szolgáltatásaink az egész országban elérhetőek legyenek. Kínálatunkból a VENTUS termékcsaládot említeném elsősorban, amely minden szempontból tökéletesen megfelel a piaci elvárásoknak. A kiváló minőséget a VTS kínálta - különösen rövid szállítási határidővel párosítva -, egyedülálló az Egyesült Államokban"- meséli Hanna Siek-Zagorska a VTS-csoport elnöke.

A VENTUS hivatalos bemutatására világ legnagyobb és legrangosabb légtechnikai vásárán az AHR Expo-n került sor, amelyet az Egyesült Államokban rendeznek meg minden évben. AHR Expo az elmúlt nyolcvan év során évente több tízezer látogatóval dicsekedhet, beleértve a világ minden tájáról érkező gyártókat, forgalmazókat, építészeket, mérnököket, üzemeltetőket és a létesítmények tulajdonosait. Ez év január 21-23 között 43 ezren látogattak el a new York-i Javits Convention Center-be, hogy megismerjék a körülbelül 1900 kiállító legújabb ötleteit, termékeit, technológiáit.

"A kiemelkedően átgondolt és felállított VTS stand és a 3D-s multimédiás prezentációk élénk érdeklődést keltettek a látogatókban. Számos kérdést tettek fel és üzleti tárgyalások sorozata indult. A légkezelő-berendezések innovatív technológiájú burkolata - különleges elismerést - a legmagasabb IP értékelést kapta. És az egy-hetes szállítási határidő is nagyon pozitív visszajelzéseket produkált. Boldog vagyok, hogy VTS - mint mindig -, képes volt meglepni a látogatókat. Speciális megoldásaink, összhangban vannak a mottónkal is: "Mindig egy lépéssel előrébb..." - Mondta Dariusz Szylman VTS America elnöke.

VTS Group az első európai cég az épületgépészeti ágazatban, amely bemerészkedett a hatalmas amerikai piacra. Ez még a szakújságírók figyelmét is felkeltette. A VTS csoport és sikeres termékük sajtótájékoztatón is bemutatkozhatott.

Az AHR Expo kiváló lehetőséget biztosít arra, hogy az iparág legújabb trendjei nyilvánosságra kerüljenek és aktívan segíti az új saját termékek bemutatását, ösztönzését. A VTS a légtechnikai berendezések piacának aktív szereplője. Tisztában van azzal, hogy fejlesztései, és az amerikai piacon való debütálás még közelebb viszi a céget, hogy az első lehessen ebben az iparágban.

 

eShop Ask&Buy Service Hírek Newsletter Facebook YouTube LinkedIn