A VTS-ről

Hírek

30.09.2013

VTS cégcsoport a közép-ázsiai piacokon

A VTS csoport egyike a világ vezető légtechnikai berendezés-gyártóinak, mely egyre növekvő intenzitással terjeszkedik a közép-ázsiai piacon is. A VENTUS légkezelő egységek már számos közép-ázsiai országban elérhetőek, többek között Örményországban, Azerbajdzsánban és Grúziában és Üzbegisztánban is. Év végére a cég Mongólia és Türkmenisztán meghódítását is céljául tűzte ki.

„A piaci jelentések és elemzések alátámasztják a tényt, hogy a VTS termékek vonzereje a kiváló minőség, amely alacsony árral párosul. Ennek ellenére, még mindig a termékek fejlesztésére és a potenciális ügyfeleinkre koncentrálva erősítjük a VTS pozícióját a régióban. Tehát nem csupán egy vonzó termék ajánlatot – hanem további előnyöket is - kínál cégünk, úgy, mint a garancia, a rövid szállítási idő, és minőségi tanúsítványok sora (Eurovent, TÜV, ISO), amelyek igazolják, hogy termékeink a legjobb minőségű készülékek. Fejlett vállalati kultúránkat és a VTS referenciáit az egész világon ismerik, és elismerik. Mindezek jelentős szerepet játszanak az értékesítési folyamat során "- mondta Zbigniew Gawlinski, üzletfejlesztési menedzser.

A közép-ázsiai piac legutóbbi sikeres VTS projektjei között említésre méltó Örményország legnagyobb bevásárló-és szórakoztató központja a Dalma Garden Mall és a jereváni Avedisian High School.

vts_group_on_central_asian__markets_foto_1_400 vts_group_on_central_asian_markets_foto_2_400

 

"Szeptember óta tervezzük, hogy meghódítsuk Mongóliát is. Úgy gondolom, hogy a többi országhoz hasonlóan itt sikeres lesz törekvésünk, hiszen a megújult, jó minőségű épületgépészeti kínálatunk, valamint megbízhatóságunk, leendőbeli mongol partnereink számára igen vonzó lesz hamarosan"- Folytatja Zbigniew Gawlinski.

eShop Ask&Buy Service Hírek Newsletter Facebook YouTube LinkedIn